fbpx

Mazzo.se – Skicka blommor

Beställ blomsterbukett – 3 enkla steg

Här väljer du med tre enkla steg din bukett – stil, färgskala och storlek.
Floristen binder sedan buketten med känsla, sin hantverksskicklighet
och valfritt material utifrån dina tre val.

Inspirationsbuketter

Skicka en romantisk blomsterbukett med mazzo

Romantisk bukett

Vacker och harmonisk bukett med färger som gifter sig med varandra. En klassisk bukett till någon du tycker om, som tack för senast eller som en önskan om lycka till på nya jobbet.

Skicka en trendig blomsterbukett med mazzo

Trendig bukett

En färgsprakande bukett med starka kontraster i färg och form. Detta är buketten som inte lämnar någon oberörd, den passar perfekt till någon som behöver uppmuntran eller en energikick.

Skicka naturlig blomsterbukett med mazzo

Säsongsbukett

En vild och naturlig bukett som förmedlar en känsla av skandinavisk
enkelhet. Buketten passar i alla sammanhang där du vet att
mottagaren uppskattar det operfekta.

Beställ dina blommor, blomsterbukett eller blomsterbud enkelt med din mobil eller dator

Vi på Mazzo gör allt för att du enkelt ska kunna köpa blommor via vår webshop. Vi presenterar en enkelhet och tydlighet som hjälper dig i valet av blommor till din blomsterbukett. Du väljer vilken stil på blommorna du önskar, vilken färgskala som blomsterbuketten ska gå i, och i vilken storlek blomsterbuketten ska vara. Allt för att du ska känna trygghet och få dina önskemål framförda till floristen, som sen binder din bukett med gediget hantverk och känsla. Samtidigt sparar du mycket tid genom att beställa blommor vid din egen dator eller från din mobil. Att välja blommor och blomsterbuketter på nätet ska vara en enkel och positiv upplevelse. Vår blomsterbutik på nätet är alltid öppen, vilket innebär att du kan skicka och beställa blommor och blomsterbuketter i webshopen vilken tid på dygnet du än önskar.

Skicka blommor och blomsterbuketter med Mazzo blomsterbud

Mazzo.se levererar blommor med blomsterbud och blomsterförmedling i hela Sverige. Vårt nätverk med duktiga och professionella florister finns på orter i hela Sverige. Vi skickar blommor och blomsterbuketter över hela landet vilket innebär att vi kan hjälpa dig att skicka blommor och blomsterbud vart du än bor i landet.
Oavsett om det är en liten ort i norr, en by i öster, en storstad i väster eller till landsbygden i söder kan Mazzo skicka blommor och blomsterbuketter inom Sverige. Alla större städer som Malmö, Göteborg, Stockholm kan leverera lika snabbt som på mindre orter. Beställa blommor på Mazzo är enkelt och går snabbt. Mazzo gör det smidigt och enkelt att beställa blommor, blomsterbuketter och blombud både i butik och på nätet.

Beställa blommor med en personlig hälsning

Med Mazzo kan du beställa blommor och samtidigt skicka med en videohälsning till mottagaren, blomsterbudet levererar din blomsterbukett och mottagaren får blommorna tillsammans med en personlig QR kod så att din videohälsning spelas upp.
Att skicka och beställa blommor till högtider, födelsedag, bröllop, begravning är ett fint sätt att skicka en hälsning och omtanke till nära och kära om man inte kan närvara eller har möjlighet att besöka. Skicka blommor, blomsterbuketter och blomsterbud för att säga Tack för senast, Grattis till bebisen, fira mamma på Mors dag, och pappa på Fars dag. Att skicka blommor är ett fint sätt att visa att man är nära även om man befinner sig på en annan plats i landet.

Blomsterbud – levererar blommor samma dag i hela Sverige

Mazzo kan leverera ditt blomsterbud i de allra flesta orter redan samma dag inom hela Sverige.
Mazzo har ett brett nätverk av blomsterbutiker och florister som älskar hantverket och känslan att skapa med blommor. Du kan beställa blommor och hämta upp blommorna själv, eller beställa blommor genom mazzo.se och skicka ett blomsterbud med leverans i hela Sverige. På nätet och mazzo.se kan du i lugn och ro välja och beställa blommor i stil, färg och storlek. När du gjort dina val väljer du den betalmetod som passar dig bäst. Ditt blomsterbud skickas därefter till en av våra Mazzo florister som binder blomsterbuketten med känsla och hantverk efter dina önskemål.